Világbajnok szakácsok adják egymás kezébe a kilincset az Európa Hajón. Szeptember végén, közel tíz éves együttműködés után megvált az Európa Csoporttól Gregor Klöter, Michelin-csillagos séf.
A mesterszakács fogásait nemcsak az Európa hajón tartandó rendezvények és esküvők résztvevői, hanem a Vén Hajó Étterem látogatói is élvezettel ízlelgették. Gregor a magyar és nemzetközi ízek összehangolását könnyedén megoldotta, ételkölteményeit még az Üvegtigris 3-ban is megcsodálhatta a nagyközönség. A főszakács családi okok miatt tért vissza szülőhazájába szeptember végén, ám addig volt ideje együtt dolgozni utódjával, a nem kevésbé híres ételszobrásszal, Tanács Attilával.
A világbajnok séf augusztus óta dolgozik az Európa Csoport csapatával. A stafétaváltásig fontosnak tartotta, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a kollégákkal: szakácsokkal, felszolgálókkal és vezetőkkel egyaránt. Tanács Attila nem készül kulináris forradalomra, elégedett az eddigi menük hangulatával. A nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít majd a színek és formák harmóniájára.