Kellemes kora őszi időben mondta ki Kriszta és Yuval a boldogító igent a Duna panorámájában. A különböző nemzetiségű pár a helyszín mellett a legnagyobb hangsúlyt az esküvői fogásokra helyezte, így nem csak kulturális, hanem kulináris élmény is volt az esküvő a magyar és izraeli rokonoknak.
Lenyűgöző dekoráció várta a vendégeket a délutáni napfényben. A padlizsán lila-levendula-fehér kombó tökéletesen illett a természet őszi színvilágához. A nyáron felújított Halászbástya rendezvényhajó faborítása pedig jól harmonizált a selyem dekorációval.
A két család most találkozott először, annak ellenére, hogy a párnak valójában ez már a 3. esküvője volt. A Magyarországra tervezett lagzi technikai okok miatt elmaradt, így először Angliában, majd Görögországban mondták ki a boldogító igent – a menyasszony rokonai nélkül. A pár fontosnak tartotta, hogy Kriszta szülőhelyén is örök hűséget fogadjanak egymásnak, ezért Budapesten is egybekeltek.
A kliséket mellőző ceremónia komoly, ám rendkívül megható volt. Kriszta és Yuval a Duna vizén mondták ki a boldogító igent – Budapest évszázados panorámájában. A hajós esküvő egyik legnagyobb előnye, hogy természetes, mégis védett környezetben van, így a bulizni vágyók és a csendben beszélgetők is jól érezhetik magukat.
A pár szerette volna megmutatni a külföldi rokonoknak a magyar ételeket, így klasszikus hazai fogásokat választottak. A legnagyobb sikert az Újházi tyúkhúsleves aratta, a vendégek többször is repetáztak belőle. A vacsora után hajnalig tartott a buli, a rendezvényhajón egy zenekar húzta a talpalávalót.
Tudjon meg többet a hajós esküvőkről, kattintson ide!